Keitä olemme?

Kehokulma on perustettu alkuvuodesta 2018 Heidi Metsolan ja Tuukka Penttisen toimesta Hyrylän Kauppatielle. Toukokuussa 2023 Kehokulma muutti Hyrylässä uuteen liiketilaan Kaartilaisenpolku 4:ään. Uudessa tilassa on kolme tilavaa hoitohuonetta ja asiakkaita palvelee neljä koulutettua hierojaa ja osteopaatti. Jokainen toimii itsenäisenä yrittäjänä Kehokulman nimen alla. Kaikilla Kehokulman yrittäjillä on terveydenhuollon ammattitutkinto ja voit tarkistaa tiedot hakemalla sosiaali- tai terveydenhuollon ammattihenkilön ammattioikeutta koskevia tietoja sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekistereiden julkisesta tietopalvelusta JulkiTerhikistä.


Olen Heidi Metsola (rekisteröintinumero 50604343629), ortopedinen osteopaatti ja koulutettu hieroja . Minulla on aito halu löytää asiakkaalle hyvä olo asiakkaan tarpeita kuunnellen. Harrastan vapaa-ajalla monipuolisesti erilaisia urheilulajeja (hiihto, uinti, juoksu, kuntosali, laskettelu, vaellus). Hoitooni pääset varaamalla ajan osteopatiaan. Lue tästä lisää!


Hei! Nimeni on Tuukka Penttinen (rekisteröintinumero 50604510920). Valmistuin urheiluhierojaksi Suomen Urheiluopistolta Vierumäeltä vuonna 2013.
Hierontani tarkoituksena on hoitaa jokaista asiakasta yksilöllisesti. Jokaisen tarpeet ja toiveet huomioidaan aina.
Itseltäni löytyy useiden vuosien kokemus kuntosaliharjoittelusta ja  keväällä 2023 valmistuin Personal Traineriksi. Oli sinulla sitten treenistä aiheutuvaa lihassärkyä tai työperäistä jännitystä niin tervetuloa rentoutumaan.

Olen Ninja Lang (rekisteröintinumero 50605338438), koulutettu hieroja, erikoisalana nivelten liikkuvuuden edistäminen. Käytän hoidoissani apuna myös mm. kuivakuppausta, triggerpistekäsittelyä ja nivelmobilisaatiota. Lisäksi opiskelen kolmatta vuotta perinteistä kiinalaista lääketiedettä & akupunktiota ja teen Kehokulmassa akupunktiohoitoja harjoitteluhintaan. Olen yksi yhdeksästä suomalaisesta koulutetusta hierojasta, joka on suorittanut syöpää sairastavan tai sairastaneen turvallisen hieronnan peruskurssin kesällä 2018 ja jatkokoulutuksen elokuussa 2019. Mikäli haluat syöpää sairastavan hieronnasta lisätietoa, ole yhteydessä minuun sähköpostilla ninja@kehokulma.fi. Teen työtäni suurella sydämellä – tunnollisesti, asiakasta kuunnellen ja opastaen parhaan kykyni mukaan. Käytän hoidoissani vain herkkäihoisille sopivaa luonnonöljyä. Jag talar också svenska. I also speak English. Ik spreek ook Nederlands.

Olen Vendula Fischerova (rekisteröintinumero 50607907784). Olen kotoisin Prahasta, Tsekistä, jossa olen valmistunut psykologian maisteriksi erikoistuen kriisinhoitoon ja toiminut projektipäällikkönä. Suomeen muutin vuonna 2011 ja puhun sujuvaa suomen kieltä. Lisäksi puhun tsekkiä ja englantia.

Suoritin hieronnan ammattitutkinnon ja valmistuin koulutetuksi hierojaksi Stadin aikuis- ja ammattiopistosta marraskuussa 2020. Erikoisosaamiseni on klassinen hieronta, raajanivelten mobilisointi ja kinesioteippaus. Olen kiinnostunut käyttämään myös urheiluhieronnan tekniikoita ja urheiluteippausta.
Haluaisin opiskella lisäksi raskausajan hierontaa ja synnytyksen jälkeistä äidin ja vauvan hoitoa. Aion jatkaa opintoja fysioterapian tai osteopatian parissa.
Rakastan uutta työtäni. Olen asiakaslähtöinen, empaattinen ja ystävällinen. Tykkään työskennellä erilaisten ihmisten kanssa. Uskon, että kehomme ja mielemme ovat yhteydessä toisiinsa, joten keskittyminen fyysiseen hyvinvointiin voi auttaa meitä selvittämään mielemme ja tuntemaan olomme paremmaksi henkisesti ja emotionaalisesti.

 

Olen Mari Salopää (rekisteröintinumero 50605851968). Urheiluhieroja ja personal trainer. Hieronnan ja mobilisoinnin lisäksi käytän hoidoissani tarvittaessa fasciarautoja. Olen myös viittä vaille valmis ortopedinen osteopaatti. Omia vahvuuksiani on urheilijoiden kehonhuolto ja olenkin työskennellyt jääkiekkoilijoiden parissa opiskeluaikoinani.

Olen sosiaalinen ja helposti lähestyttävä persoona. Työskentelen mielelläni erilaisten ihmisten parissa. Vapaa-aikani vietän tiiviisti rescue-koirani Kuron kanssa.

Olen Joanna Hellas (rekisteröintinumero 50607470916), valmistuin naprapaatiksi keväällä 2024 Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulusta, olen myös koulutettu hieroja.

Naprapaatti on manuaalisen lääketieteen asiantuntija, joka tutkii ja hoitaa toiminnallisia tuki- ja liikuntaelinongelmia kuten selkäkipuja, niveloireita, lihasvammoja ja niska-hartiaseudun ongelmia.

Ensikäynnillä aloitan haastattelulla, jonka jälkeen tulee tutkiminen ja testaaminen. Tutkimusten perusteella laadin yksilöllisen hoitosuunnitelman. Hoitoina käytän hierontaa, lihasvenytystekniikoita (PIR), raajanivelten mobilisointia ja manipulointia sekä harjoitusterapiaa.

Ensimmäiselle kerralle varataan aika ensikäynti 60 minuuttia ja jatkokäynnille sopii jatkokäynti 45 minuuttia.

Päivitetty 5.6.2024