Keitä olemme?


Olen Heidi Metsola, koulutettu hieroja ja kolmannen vuoden ortopedisen osteopatian opiskelija. Minulla on aito halu löytää asiakkaalle hyvä olo asiakkaan tarpeita kuunnellen. Hoitooni pääset varaamalla vastaanottokäynnin. Lue tästä lisää!


Olen Tuukka Penttinen, koulutettu hieroja. Opiskelin urheiluhierojaksi Suomen Urheiluopistossa Vierumäellä v.2013 ja hierojan töitä olen tehnyt 3,5v. Tavoitteenani on tarjota jokaiselle yksilöllinen hoitokerta, ottaen huomioon asiakkaan kunnon ja tarpeet. Olen kiinnostunut kehittämään osaamistani ja olenkin käynyt lisäkoulutuksissa. Tulevaisuudessa tulen opiskelemaan osteopatiaa.

Olen Ninja Lang, koulutettu hieroja, erikoisalana nivelten liikkuvuuden edistäminen. Käytän hoidoissani apuna myös mm. kuivakuppausta, triggerpistekäsittelyä ja nivelmobilisaatiota. Lisäksi opiskelen kolmatta vuotta perinteistä kiinalaista lääketiedettä & akupunktiota ja teen Kehokulmassa akupunktiohoitoja harjoitteluhintaan. Olen yksi yhdeksästä suomalaisesta koulutetusta hierojasta, joka on suorittanut syöpää sairastavan tai sairastaneen turvallisen hieronnan peruskurssin kesällä 2018 ja jatkokoulutuksen elokuussa 2019. Mikäli haluat syöpää sairastavan hieronnasta lisätietoa, ole yhteydessä minuun sähköpostilla ninja@kehokulma.fi. Teen työtäni suurella sydämellä – tunnollisesti, asiakasta kuunnellen ja opastaen parhaan kykyni mukaan. Käytän hoidoissani vain herkkäihoisille sopivaa luonnonöljyä. Jag talar också svenska. I also speak English. Ik spreek ook Nederlands.

Päivitetty 11.8.2019