Keitä olemme?


Olen Heidi Metsola, ortopedinen osteopaatti ja koulutettu hieroja . Minulla on aito halu löytää asiakkaalle hyvä olo asiakkaan tarpeita kuunnellen. Hoitooni pääset varaamalla vastaanottokäynnin. Lue tästä lisää!


Olen Tuukka Penttinen, koulutettu hieroja. Valmistuin urheiluhierojaksi Suomen Urheiluopistossa Vierumäellä vuonna 2013. Tavoitteenani on tarjota jokaiselle yksilöllinen hoitokerta, ottaen huomioon asiakkaan kunnon ja tarpeet. Olen kiinnostunut kehittämään osaamistani ja olenkin käynyt lisäkoulutuksissa. Tulevaisuudessa tulen opiskelemaan osteopatiaa.

Olen Ninja Lang, koulutettu hieroja, erikoisalana nivelten liikkuvuuden edistäminen. Käytän hoidoissani apuna myös mm. kuivakuppausta, triggerpistekäsittelyä ja nivelmobilisaatiota. Lisäksi opiskelen kolmatta vuotta perinteistä kiinalaista lääketiedettä & akupunktiota ja teen Kehokulmassa akupunktiohoitoja harjoitteluhintaan. Olen yksi yhdeksästä suomalaisesta koulutetusta hierojasta, joka on suorittanut syöpää sairastavan tai sairastaneen turvallisen hieronnan peruskurssin kesällä 2018 ja jatkokoulutuksen elokuussa 2019. Mikäli haluat syöpää sairastavan hieronnasta lisätietoa, ole yhteydessä minuun sähköpostilla ninja@kehokulma.fi. Teen työtäni suurella sydämellä – tunnollisesti, asiakasta kuunnellen ja opastaen parhaan kykyni mukaan. Käytän hoidoissani vain herkkäihoisille sopivaa luonnonöljyä. Jag talar också svenska. I also speak English. Ik spreek ook Nederlands.

Olen Vendula Fischerova. Olen kotoisin Prahasta, Tsekistä, jossa olen valmistunut psykologian maisteriksi erikoistuen kriisinhoitoon ja toiminut projektipäällikkönä. Suomeen muutin vuonna 2011 ja puhun sujuvaa suomen kieltä. Lisäksi puhun tsekkiä ja englantia.

Suoritin hieronnan ammattitutkinnon ja valmistuin koulutetuksi hierojaksi Stadin aikuis- ja ammattiopistosta marraskuussa 2020. Erikoisosaamiseni on klassinen hieronta, raajanivelten mobilisointi ja kinesioteippaus. Olen kiinnostunut käyttämään myös urheiluhieronnan tekniikoita ja urheiluteippausta.
Haluaisin opiskella lisäksi raskausajan hierontaa ja synnytyksen jälkeistä äidin ja vauvan hoitoa. Aion jatkaa opintoja fysioterapian tai osteopatian parissa.
Rakastan uutta työtäni. Olen asiakaslähtöinen, empaattinen ja ystävällinen. Tykkään työskennellä erilaisten ihmisten kanssa. Uskon, että kehomme ja mielemme ovat yhteydessä toisiinsa, joten keskittyminen fyysiseen hyvinvointiin voi auttaa meitä selvittämään mielemme ja tuntemaan olomme paremmaksi henkisesti ja emotionaalisesti.

Olen Heljä Holmström,  ortopedinen osteopaatti ja fysioterapian opiskelija. Olen lisäksi valmistunut vuonna 2016 Suomen Urheiluhierojaopistosta koulutetuksi urheiluhierojaksi. Haluan auttaa asiakkaitani pääsemään eroon heitä haittaavista kivuista ja vaivoista parhaan kykyni mukaan. Tämä tapahtuu haastattelemalla ja ongelmaa tutkimalla, joilloin aluksi selvitetään vaivan alkuperä. Sen jälkeen yhdessä asiakkaan kanssa määritellään juuri hänelle sopiva hoitomuoto, oli se sitten kuntoutusta, liikkuvuus- tai voima harjoittelua tai kenties lihas ja nivelkäsittelyä.

Olen Mari Salopää. Urheiluhieroja ja personal trainer. Hieronnan ja mobilisoinnin lisäksi käytän hoidoissani tarvittaessa fasciarautoja. Olen myös viittä vaille valmis ortopedinen osteopaatti. Omia vahvuuksiani on urheilijoiden kehonhuolto ja olenkin työskennellyt jääkiekkoilijoiden parissa opiskeluaikoinani.

Olen sosiaalinen ja helposti lähestyttävä persoona. Työskentelen mielelläni erilaisten ihmisten parissa. Vapaa-aikani vietän tiiviisti rescue-koirani Kuron kanssa.

Päivitetty 13.3.2022