Ortopedinen osteopatia

 

ORTOPEDINEN OSTEOPATIA 
ortopedinen osteopaatti, koulutettu hieroja
Heidi Metsola

Ensikäynti 70 € 
Jatkokäynti 45 minuuttia 65 €
Jatkokäynti 60 minuuttia 70 €
Jatkokäynti 75 minuuttia 80 €

Tästä pääset Heidin ajanvaraukseen!

Maksutavat käteinen, pankki- ja luottokortit, MobilePay, lasku, verkkokauppa.

Ortopedinen osteopaatti tutkii ja hoitaa tuki- ja liikuntaelimistön kipua ja häiriötiloja. Osteopaattisessa hoidossa vaivan syyn selvittäminen on keskeistä, sillä pelkkä oireen hoitaminen ei ole pitkäjänteistä. Lähes yhtä tärkeää on jatkohoidon tarpeen tunnistaminen. Ihminen on monimutkainen, toiminnallinen kokonaisuus, jonka osteopaatti ottaa huomioon. Kaikki vaikuttaa kaikkeen ja siksi hoito aloitetaankin alkuhaastattelulla ja vaivan tutkimisella. Tämän jälkeen varsinainen hoito rakennetaan yksilöllisesti erilaisista pehmytkudosten hoitotekniikoista, nivelten mobilisaatioista ja manipulaatioista sekä asiakkaan oman kuntouttavan harjoittelun ohjaamisesta.
Ortopedinen osteopaatti on Valviran hyväksymä korkeakoulutason ammattihenkilö, jolla lain nojalla on oikeus käyttää asetuksella säädettyä terveydenhuollon ammattihenkilön ammattinimikettä (nimikesuojattu ammattihenkilö).

Lue lisää ortopedisestä osteopatiasta.

Ensimmäisellä vastaanottokäynnillä kartoitetaan tilanne aloittamalla hoito alkuhaastattelulla ja vaivan tutkimisella; mahdolliset lääkärin lausunnot ja kuvat kannattaa ottaa mukaan. Ensimmäiselle kerralle tulee varata aikaa 60-75 minuuttia.

Varsinainen hoito rakennetaan yksilöllisesti erilaisista pehmytkudosten hoitotekniikoista (klassinen hieronta/urheiluhieronta, raskausajan hieronta, purentahoito, MET (lihasenergiatekniikka), triggerpistekäsittely, dry needling, TENS,  lämpöhoito (savipakkaus/kuumakivihieronta), kuivakuppaus), nivelten mobilisaatioista, traktiosta ja manipulaatioista sekä asiakkaan oman kuntouttavan harjoittelun ohjaamisesta. Jokaisen hoidon sisältö suunnitellaan sen päivän tilanteen ja tarpeen mukaan. Tervetuloa hoitoon Kehokulmaan!

Päivitetty 31.3.2022