Ortopedinen osteopatia

 

Hinnasto 1.6.2021 alkaen
Ortopedinen osteopatia opiskelijahoitona 30-60 min 60€
Tästä pääset Heidin ajanvaraukseen!
Tästä pääset Heljän ajanvaraukseen!
Maksutavat käteinen, pankki- ja luottokortit, MobilePay, lasku, Smartum Pay, ePassi, Eazybreak, verkkokauppa. 

10. käynti -100%, voimassa 12kk ensikäynnistä.

Ortopedinen osteopaatti tutkii ja hoitaa tuki- ja liikuntaelimistön kipua ja häiriötiloja. Osteopaattisessa hoidossa vaivan syyn selvittäminen on keskeistä, sillä pelkkä oireen hoitaminen ei ole pitkäjänteistä. Lähes yhtä tärkeää on jatkohoidon tarpeen tunnistaminen. Ihminen on monimutkainen, toiminnallinen kokonaisuus, jonka osteopaatti ottaa huomioon. Kaikki vaikuttaa kaikkeen ja siksi hoito aloitetaankin alkuhaastattelulla ja vaivan tutkimisella. Tämän jälkeen varsinainen hoito rakennetaan yksilöllisesti erilaisista pehmytkudosten hoitotekniikoista, nivelten mobilisaatioista ja manipulaatioista sekä asiakkaan oman kuntouttavan harjoittelun ohjaamisesta.

Heidi Metsola ja Heljä Holmström ovat ortopedisen osteopatian neljännen vuoden opiskelija (2017-21 OOKK).

Lue lisää ortopedisestä osteopatiasta.

Ensimmäisellä vastaanottokäynnillä kartoitetaan tilanne aloittamalla hoito alkuhaastattelulla ja vaivan tutkimisella; mahdolliset lääkärin lausunnot ja kuvat kannattaa ottaa mukaan. Ensimmäiselle kerralle tulee varata aikaa 60-75 minuuttia.

Varsinainen hoito rakennetaan yksilöllisesti erilaisista pehmytkudosten hoitotekniikoista (klassinen hieronta/urheiluhieronta, raskausajan hieronta, purentahoito (Heidi), MET (lihasenergiatekniikka), triggerpistekäsittely, dry needling (Heidi), TENS,  lämpöhoito (savipakkaus/kuumakivihieronta), kuivakuppaus), nivelten mobilisaatioista, traktiosta ja manipulaatioista sekä asiakkaan oman kuntouttavan harjoittelun ohjaamisesta. Jokaisen hoidon sisältö suunnitellaan sen päivän tilanteen ja tarpeen mukaan. Tervetuloa hoitooni!

Päivitetty 21.5.2021