Ajanvaraus

TERVETULOA HOITOON KEHOKULMAAN!

Löydät ajanvarauksen Heidille, Tuukalle, Ninjalle, Vendulalle ja Heljälle rullaamalla sivua alaspäin.

Kiihtyneestä koronatilanteesta huolimatta Kehokulma on avoinna!

Yleinen maskisuositus jatkuu Keusoten alueella edelleen. Vahva maskin käytön suositus koskee kaikkia sisätiloja kodin ulkopuolella. Kehokulmassa olemme kaikki yksityisyrittäjiä, käyttämällä maskia kunnioitat meidän työtä ja meidän läheisiä

Henkilökuntamme käyttää maskia ja odotamme, että myös asiakkaamme käyttävät maskia (lukuunottamattaterveydellisistä syistä johtuvia rajoitteita maskin käytölle). Voit halutessasi ostaa meiltä kertakäyttöisen suojamaskin hintaan 1 €, voit myös käyttää omaa maskia.

Panostamme aseptiikkaan; käsien pesu ja pintojen desinfiointi ovat aina olleet rutiinejamme. Kehokulmassa on useita käsidesejä, yksi heti sisään tullessa. Kädet voit pestä ennen hoitoon tuloa joko keittiön tiskillä tai vessassa. Tulethan hoitoon vain terveenä ja oireettomana, mekin tulemme töihin vain terveenä ja oireettomana. Mikäli olet ollut ulkomailla viimeisen 14vrk aikana tai mikäli epäilet altistuneesi, siirräthän aikaasi eteenpäin. Pidetään kaikki yhdessä huolta terveydestämme!

Kehokulma sijaitsee Kauppatie 8 liikekiinteistön vasemmassa päädyssä toisessa kerroksessa; Kauppatien puolelta vasemmasta kulmasta eteenpäin (sopii myös liikuntarajoitteisille) tai Hyryläntien puolelta portaat ylös Stora Enson toimiston vierestä.
Mikäli sopivaa aikaa ei löydy kalenterista, otathan yhteyttä info@kehokulma.fi tai puhelimitse/tekstiviestillä/WhatsApp 0449780379 (otamme yhteyttä takaisinpäin, mikäli hoito on kesken).
Koronatilanteesta johtuen voit perua aikasi samana päivänä, mikäli sinulla ilmenee flunssan oireita. Huomioithan kuitenkin, että  peruuttamattomista ajoista hierojalla on oikeus periä 100% palvelun hinnasta. Varatun ajan voit perua sähköpostiin saapuneesta varausvahvistuksesta tai soittamalla tai laittamalla viestin/WhatsApp Kehokulman puhelinnumeroon 0449780379.
Maksutavat: käteinen, pankki- ja luottokortti, MobilePay, lasku (sarjakortit), verkkokauppa, Smartum hierontaetu, eazybreak, ePassi hyvinvointi.

Päivitetty 1.8.2021