FasciaMethod

FasciaMethod-tunnit sunnuntaisin klo 19.15-20-15 Tuusulan Nyrkkeilyseuran tiloissa (Rykmentintie, rakennus 47), ohjaajana FasciaMethod -ohjaaja, ortopedinen osteopaatti Heidi Metsola. Tiedustelut sekä sarja- ja kausilaskut heidi@kehokulma.fi

Kertamaksu 15 €
Kausimaksu (24.9.-17.12.2023, 13 krt) 130 €
10 krt 120 €
Maksutavat kortti, Mobilepay (26864), lasku (kausi- ja sarjakortti) sekä liikuntaedut: ePassi (Kehokulma FaMe), Smartum (Kehokulma FaMe), Edenred (Kehokulma FaMe).

Paikka tunnille varataan Kehokulman ajanvarauksen kautta:
AJANVARAUS FasciaMethod

FasciaMethod on kokonaisvaltaista kehonhuoltoa. Keskitymme parantamaan liikkuvuutta toiminnallisin aktiivisin venytyksin nivelten täysiä liikeratoja käyttäen, hyvällä kehon kannatuksella ja lihastoimintaketjuja (faskialinjoja) mukaillen. Teemme tarkasti kehon yleisimpiin heikkoihin ja kireisiin alueisiin suunnattuja liikehallinta- ja liikkuvuusharjoitteita. Hyödynnämme hierontapalloa faskiakerrosten välisen liukumisen lisäämiseksi ja faskioiden nesteyttämiseksi. Harjoittelua rytmitetään hengityksellä.

Tunti soveltuu kaikille, jotka haluavat parantaa suorituskykyään tehokkaasti ja edistää hyvinvointiaan. FasciaMethod -harjoittelu parantaa liikkuvuutta, kehon hallintaa ja voimansiirtoa eli suorituskykyä. Harjoitteet ovat yksinkertaisia ja kaikille helppoja oppia.

FasciaMethod on kokeneiden suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä ja testaama konsepti.

 

Päivitetty 17.9.2023, oikeudet muutoksiin pidätetään.