Keitä olemme?


Olen Heidi Metsola, koulutettu hieroja ja toisen vuoden ortopedisen osteopatian opiskelija. Minulla on aito halu löytää asiakkaalle hyvä olo käyttämällä yksilöllisen tarpeen mukaan niin hierontaa, triggerpiste-hierontaa, MET-tekniikoita (lihasenergiatekniikka) kuin Dry Needlingiäkin. Hoidan purentalihaksia VoiceWell-purentahoitomenetelmällä. Lisäksi opintojen edetessä myös osteopaattiset hoidot tulevat mukaan työkalupakkiini.


Olen Tuukka Penttinen, koulutettu hieroja. Opiskelin urheiluhierojaksi Suomen Urheiluopistossa Vierumäellä v.2013 ja hierojan töitä olen tehnyt 3,5v. Tavoitteenani on tarjota jokaiselle yksilöllinen hoitokerta, ottaen huomioon asiakkaan kunnon ja tarpeet. Olen kiinnostunut kehittämään osaamistani ja olenkin käynyt lisäkoulutuksissa. Tulevaisuudessa tulen opiskelemaan osteopatiaa.

Olen Ninja Lang, koulutettu hieroja, erikoisalana nivelten liikkuvuus. Hieronnan lisäksi käytän hoidoissani apuna mm. kuivakuppausta, triggerpistekäsittelyä ja nivelmobilisaatiota. Olen suorittanut syöpäpotilaan hieronnan peruskoulutuksen kesäkuussa 2018. Lisäksi opiskelen ensimmäistä vuotta kiinalaista lääketiedettä & akupunktiota ja teen akupunktiohoitoja harjoitteluhintaan. Teen työtäni suurella sydämellä – tunnollisesti, asiakasta kuunnellen ja opastaen parhaan kykyni mukaan. Käytän hoidoissani vain herkkäihoisillekin sopivia luonnonöljyjä. Jag talar också svenska. I also speak English. Ik spreek ook Nederlands.